• Prillid naiste Ema lady Klassikaline poole rim optilised Prillid Frame Prillid Edendamine High performance lentes opticos para mujer Pilt 0
  • Prillid naiste Ema lady Klassikaline poole rim optilised Prillid Frame Prillid Edendamine High performance lentes opticos para mujer Pilt 1
  • Prillid naiste Ema lady Klassikaline poole rim optilised Prillid Frame Prillid Edendamine High performance lentes opticos para mujer Pilt 2
  • Prillid naiste Ema lady Klassikaline poole rim optilised Prillid Frame Prillid Edendamine High performance lentes opticos para mujer Pilt 3
  • Prillid naiste Ema lady Klassikaline poole rim optilised Prillid Frame Prillid Edendamine High performance lentes opticos para mujer Pilt 4

Prillid naiste Ema lady Klassikaline poole rim optilised Prillid Frame Prillid Edendamine High performance lentes opticos para mujer

0
€13.75 €14.63

Toote kirjeldus

ZOBWN OPTILINE toota prillid, päikeseprillid ja lugemise prillid!

1--tutvustada meie firma:

Meie oleme oma tehase raam, hind on meie tehase eksport, hulgi hind ja salvestada teile, palju stiile saadaval teie, valida ja rohkem kui 1000 stiile laos, üks, et saab segada erinevaid materjale, erinevaid stiile, mudeli ja värvi, iga kaader on heas seisukorras ja kontrollib iga üks enne saatmist, kiire tarne, transpordi maksumus saame hea allahindlus jagada ja salvestada teie jaoks, kõik express service company meil on kontakt www.lamingo.ee STANRD SHIPPING // www.lamingo.ee SAVER // www.lamingo.ee PREMIUM SHIPPING // E-Packet // EMS // DHL / / FEDEX // Yan Wen Majandus / , me saame valida parim kiire ja majandus-kuller teie jaoks, see on väga mugav.Hind: suurema koguse ostad, seda suurema allahindluse saad seda!

2---Detail informtaion toodete puhul:

Mudeli Nimetus: PT2026 -- prillid

Materjal: Metall / Stainess teras

Seal 1 mudel kokku 1 värv , kontrollige järgmisi detail pilte.

MOQ: 1 TK

3---tooted fotod: (lisatud pildid)

4--Maksmine

Me accpet makse kaudu T/T, Westen Liidu, Tingdeposiidileping, Alipay, L/C Moneygram

Me eelistame Deponeerimine, siis on lihtsam meile mõlemale.

5-- tarne:

Me laev maailmas 3 tööpäeva jooksul ofter makse on kinnitatud.(www.lamingo.ee võtab aega 24 tundi, et kinnitada oma makse.

Me ainult laeva, et antud aadress www.lamingo.ee.Teie Täielik nimi, compleate aadress ja kontakt number on vaja.

Kui tellimusi on tagastatud pooliku aadressi teabe, me ei ole selle eest vastutav.

Pakume tasuta kohaletoimetamine poolt Hiina Post Air ja ePacket.Nad võtavad tavaliselt 15-26 päeva jooksul oma riigi.Mõnikord on viivitusi, halb ilm või kohandatud probleeme.Palun ole kannatlik.

Tavaliselt, paketi saab jälgida 15 päeva jooksul.

Kui te ei/t saada ittem 30 päeva jooksul, pls võtke meiega ühendust ja me aitame teid jälgida seda.

Kui teil on vaja kiiremini kohale, me saadame kaupa EMS, DHL, UPS, FEDEX (on vaja lisakulusid)

6--Tagasiside:

Teie tagasiside on väga oluline meile, palun võtta paar sekundit jätma palju tagasisidet, kui teie rahul-meie toote või teenuse, tänan sind nii palju!!

Negatiivne tagasiside ei suuda lahendada probleeme, side on sild inimeste meel ja maailm on alati ilus alusel sujuv kommunikatsioon.

Kui meie kaup või teenus ei vasta, siis palun andke meile võimalus parandada enne avamist vaidlus.Meil on alati teeme oma parima, et aidata.

7--Tagastab

Teemad peaksid olema meile tagasi 7 päeva jooksul alates päevast, kui on mõni probleem.

Palun võtke meiega ühendust naasid defektne, punkt.

Objektid peaksid sisaldama orginaal pakend ja tarvikud.

Laevandus ja käitlemise kulud on tagastamatud igal juhul.

8--Tagastamine:

Kui toode teile ei ole kirjeldatud või kvaliteet on madal, müüja lubab, et siis võib see tagasi enne tellimuse lõpetamist (kui sa nupule "Kinnita Tellimus" Saanud või ületada kinnitus aja jooksul), ja saada täieliku toetuse.Tagasi laevandus tasu makstakse teie poolt.Või võite valida, et hoida toote ja nõus toetuse summa otse müüja.

N. B.: Kui müüja annab "Enam Kaitset" teenus selle toote kohta, võite küsida toetust kuni 15 päeva jooksul pärast tellimuse vormistamist.

9--müüja teenus:

·(1)--tööajaga DeliveryIf sa ei saa endale osta jooksul 27 päeva, võite küsida täies ulatuses tagasi enne tellimuse lõpetamist (kui sa nupule "Kinnita Tellimus" Saanud või ületada kinnitus aja jooksul).

·(2)-- Enam ProtectionYou saab veel küsida toetust, kui te ei ole rahul oma tellimus 15 päeva jooksul pärast tellimuse lõpetamist (kui sa nupule "Kinnita Tellimus" Saanud või ületada kinnitus aja jooksul).

. (3)--Tagastab ExtraYou võib tagastada mis tahes toode, isegi need, heas seisukorras, igal ajal enne tellimuse lõpetamist (kui sa nupule "Kinnita Tellimus" Saanud või ületada kinnitus aja jooksul), ja saada täieliku toetuse.Tagastamise postikulud makstakse teie poolt.Palun veenduge, et toodet ei ole kasutatud ja on originaalpakendis.

Sildid: metallide optilised raamid, optiline raam, prillid raamid naised, Prillid, dinosaurus frame prillid poiss.

sku: w221344

Päritolu Hiina (Mandri)
Muster Tüüp Geomeetriline
Sugu NAISED
Raami Materjal Roostevaba Teras
Brändi Nimi ZOBWN
Toote Tüüp Prillid-Tarvikud
Sertifitseerimine CE
Prillid-Tarvikud RAAMID
Mudeli Number PT2026

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

— Võite ka nagu

Seotud tooted

€11.89 €7.02
5 Tähed

2021 piloot metallraamiga päikeseprillid meeste ja naiste mood uus liiga retro päikeseprillid kahekordne sild lennunduse luksus prillid uv400

€6.72 €3.29
5 Tähed

-soolala ultralight retro triip rimless lugemise prillid naised mehed plastist vaik presbyopic prillid, luup, prillid +1.0 2.0 -kõrge kvaliteediga rimless ultralight prillid raam-kõrge kvaliteediga komposiit ekstra selge objektiiv -kerge integreeritud pc raami -pimestada värvi triibuline jalad ei libise disain -lääts laius: 48mm/1.89 aastal, kõrgus: 24mm/0.94 aastal, sild: 18mm/0.71 aastal, käe pikkus: 137mm/5.39 aastal,

€4.95 €2.48
5 Tähed

Lugemine prillid naiste presbyopic prillid retro prillid oculos de grau feminino hyperopia klaasid, progressiivsed prillid 2.0 lugemise prillid naiste seisund: uus, ilma silte sisu: prillid*1tk очки очки для чтения okulary 안경 pakend: lihtne polybag.me garanteerime, prillid koos olema heas seisukorras. ----------------tänan külastamast minu pood -----------------

€14.14
5 Tähed

Soe nõuanded 1.palun õigesti aru photochromic prillid, ta värvisügavus ei võrdu päikeseprillid 2.test värvimuutus, see on soovitatav, et katse keskpäeval, keskpäeva päikese uv-tugev, värvimuutus võib saavutada parimaid tulemusi, rohkem katse mitu korda, efekt on parem.

€11.25 €5.63
5 Tähed

Märkus: !pildid olid tehtud mitterahaliste 100%,kuid tänu võtta, kerge ja monitori pilte võib olla nõrk chromatism probleem.see on paratamatu,palun mõistmist!palun lubage errordue manual mõõtmise.

€10.12 €5.06
5.00 Tähed

Kallis klient teil on võimalik tellida klaasi raam ainult või saab nii, et raam ja klaasid. me ei katkesta ja kinnita objektiiv kaadrisse, kui olete, et nii raam ja klaasid. kuidas tellida nii retsepti prillid? lihtsalt lisada, raami ja klaaside teie ostukorvi ja mine kassasse.